FOTO Prva ŽNL: Mladost (S) uvjerljiva kod Čeva, Plitvica (G) bolja od Slobode (T) Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Mladost (S) uvjerljiva kod Čeva, Plitvica (G) bolja od Slobode (T)

vv | 29.10.2023. u 18:19h | Objavljeno u Sport

Danas je odigrano četiri susreta 11. kola Prve ŽNL u kojima su Plitvica (G) i Mladost (S) slavili "petardom" u mreži protivničkih momčadi. 

Najviše golova palo je u Gojancu gdje je domaća Plitvica (G) svladala Slobodu iz Tužnog sa 5:1. Najbolji pojedinac susreta je svakako bio Jošua Horvat koji je zabio čak četiri gola i to u 35., 42., 48. i 85. minuti susreta, dok je David Posavec dodao gol za 4:0 u 49. minuti utakmice, a jedini zgoditak gostujuće momčadi je bilo djelo Dominika Biškupa u 56. minuti susreta. Plitvica (G) je susret završila s igračem manje, izravnim crvenim kartonom u 55. minuti isključen je Hrvoje Kocijan koji je povukao protivničkog igrača za dres u izglednoj prilici za postizanje pogotka.

Još uvjerljiviju pobjedu ostvarila je Mladost (S) na gostovanju kod Čeva, svladali su svog domaćina sa 5:0. Dražen Vukina je zabio za 1:0 u 23. minuti, Dominik Stunjek je bio strijelac pogotka za 2:0 u 27. minuti, Luan Santos Oliveira Bispo je zabio gol za 3:0, dok je Stunjek zabio golove za 4:0 i 5:0 u 70. i 79. minuti čime je kompletirao hat-trick.

Drava-Ajax je izgubila od Mladosti (VT) sa 2:1 na domaćem terenu. Domaćin je poveo pogotkom Marka Šantora u 7. minuti, a Mladost (VT) je preokrenula rezultat pogotcima Kristijana Janušića u 35. i 69. minuti susreta.

Beretinec je bio bolji na gostovanju kod Mladosti (Vž) sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak je zabio David Težak u 84. minuti susreta.