FOTO Prva ŽNL: Mladost (S) pobijedila imenjaka iz Varaždina, Polet (C) slavio u Toplicama Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Mladost (S) pobijedila imenjaka iz Varaždina, Polet (C) slavio u Toplicama

| 15.9.2024. u 19:56h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana četiri susreta 5. kola Prve ŽNL, a najviše golova palo je u Sigetecu Ludbreškom gdje je domaća Mladost (S) svladala imenjaka iz Varaždina sa 6:2. Mladost (S) je zabila sve svoje golove do 66. minute susreta, strijelci su bili Adrian Gizdavec u 26. i 55. minuti, Mateus de Oliveira Xavier u 33., 64. i 66. minuti te Luan Santos Oliveira Bispo u 39. minuti, dok su gosti smanjili poraz golovima u 69. i 84. minuti koje su zabili Petar Palatinuš i Fran Zorman.

Polet (C) je na gostovanju kod Mladosti (VT) pobijedio s 3:2. Gosti su poveli 2:0 pogotcima Davida Hutinskog u 28. minuti i Roka Ivančića u 40. minuti, domaćin je uspio smanjiti zaostatak golom Anđelka Potrebice u 50. minuti, Leonardo Žuti u 60. minuti gostima ponovno vraća prednost od dva gola, a Nenad Hanc je u 68. minuti smanjio na 3:2 što je ujedno bio konačan rezultat. Polet (C) je pred kraj susreta ostao s igračem manje, Renato Veselnik je dobio dva žuta kartona u 83. i 84. minuti susreta, jedan za preoštar start, a drugi za potezanje protivnika za dres.

Sloboda (T) je na domaćem terenu odigrala 1:1 protiv Zadrugara. Igor Štimac je gostima donio 1:0 prednost golom u 61. minuti, a domaćin je izjenačio pogotkom Branislava Slunjskog u 70. minuti. Trener domaće momčadi, Krunoslav Beli, isključen je sa susreta nakon što je u 50. minuti utakmice zaradio dvije opomene zbog prigovaranja.

Utakmica u Beretincu između istoimenog domaćina i Drave je bila i bez pobjednika i bez golova, završila rezultatom 0:0.