Zanimljiv i neizvjestan bio je prvi polufinalni susret u seniorskoj konkurenciji koji je odlučen tek nakon penala Foto: Dražen Novosel

FOTO: Poznati finalisti novomarofskog malonogometnog turnira

| 12.1.2020. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Nakon subotnjeg polufinalnog dana, poznati su finalisti kao i momčadi koje će igrati za treće mjesto na Ožujsko Knauf Insulation Kupu 2020. u Novom Marofu.

U prvom polufinalnom susretu seniorskog dijela turnira, ekipa Štefulj MS i Pečenjarnica Super ćevap bila je nakon penala sa 7:6 bolja od Art Metali Junajted, nakon što je susret u regularnom dijelu završio 1:1. Branitelj naslova Gregur Invest je s 5:2 bio bolji od Auto Florijanića.

Kod vetarana ekipa Hudek Trgotransa je nakon penala sa 5:3 bila bolja od IPA 192 PU Varaždin i Hudek Trgotransa, nakon 2:2 u regularnom dijelu, dok su veterani NK Novi Marof pobijedili CB Slobodu rezultatom 1:0.

Nedjeljni program u sportskoj dvorani OŠ Novi Marof počet će u 16 sati utakmicom za treće mjesto kod veterana između IPA 192 PU Varaždin i CB Sloboda, u 16 sati i 45 minuta igrat će za treće mjesto u seniorskoj konkurenciji Art Metali Junajted i Auto Florijanić, od 17 sati i 45 minuta na rasporedu je susret za prvo mjesto kod veterana između Hudek Trgotransa i NK Novi Marod, a finalni susret u seniorskoj konkurenciji između Gregur Investa i  Štefulj MS i Pečenjarnica Super ćevap počet će u 18 sati i 30 minuta.

Označeno u