FOTO Polet (T) zabio "petardu" protiv Budućnosti, Mladost (M) svladala Zelengaj Foto: Martin Novosel

FOTO Polet (T) zabio "petardu" protiv Budućnosti, Mladost (M) svladala Zelengaj

VV | 9.10.2022. u 19:09h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnja četiri susreta 8. kola Elitne lige, Polet iz Tuhovca je sa 5:0 svladao Budućnost iz Vidovca. Golove za domaći sastav su redom zabili Nikola Modrić u 25. minuti, Renato Sakač u 31. i 45. minuti, Karlo Šimek u 34. minuti te Denis Bartolec u 63. minuti susreta.

Mladost iz Margečana je na domaćem terenu igrala protiv Zelengaja i slavila sa 4:1. Zelegaj je poveo u 12. minuti pogotkom Vilima Horvata, ali je domaćin preokrenuo rezultat golovima Stjepana Prašnjaka u 16. minuti, Margeta Piskača u 44. i 47. minuti te Hrvoja Kolareka u 66. minuti susreta. Zelengaj je od 39. minute susreta igrao s igračem manje. Valentino Mlakar je zaradio dva žuta kartona, prvi u 10. minuti zbog prigovora sucu, a drugi u 39. minuti zbog preoštrog starta.

Nedeljanec je na domaćem terenu bio bolji od Novog Marofa. Jurica Buden je zabio pogotke za prednost Nedeljanca 2:0 u 29. i 39. minuti, Antonio Zrno je zabio gol za smanjenje prednosti Nedeljanca u 72. minuti, dok je konačnih 3:1 postavio Emanuel Škvarić u 89. minuti susreta. Nedeljancu je put do pobjede olakšano crvenim kartonom Davida Saboleka u 23. minuti koji je napravio prekršaj van kaznenog prostora na suparničkom igraču u izglednoj prilici za postizanje gola.

Bednja je ostvarila sedmu pobjedu sezone svladavši Dubravku-Zagorac na gostovanju sa 3:0. Golove za Bednju su zabili Ante Kulji u 35. minuti, Niko Ivančić u 60. minuti i Filip Holi u 88. minuti susreta.