FOTO Polet (T) zabio devet golova u Podevčevu, Mladost (Vž) do boda nakon 10 poraza u nizu

VV | 3.4.2022. u 19:06h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 17. kola Prve ŽNL, Polet (T) i dalje pokazuje zašto je glavni favorit za osvajanje prvenstva, a na današnjem gostovanju kod Čeva je slavio s visokih 9:1.

Polet (T) je poveo sa 3:0 golovima Karla Šimeka u 4. minuti, Marka Ključarića u 23. minuti i Ivana Vagjunca u 26. minuti, dok je domaćin golom Krešimira Bobeka u 38. minuti susreta smanjio na 3:1, ali nakon toga, Polet (T) je zabio još šest golova, a strijelci su bili Anđelko Potrebica u 41. minuti, Renato Sakač u 60. minuti, Karlo Gredelj u 68. i 90. minuti te Kristijan Janušić u 72. i 81. minuti susreta. 

Varaždinska Mladost je došla do prvog novog boda nakon 10 uzastopnih poraza. Na domaćem terenu su dočekali Plitvicu (S) i odigrali 1:1 remi. Gost iz Selnika je prvi došao do vodstva golom Leona Puljića u 53. minuti susreta i držali su to vodstvo sve do 80. minute kada je domaćinu bod donio Josip Brlić. Unatoč osvojenom bodu, varaždinska Mladost je i dalje zakovana na samom dnu tablice sa samo jednom pobjedom, tri remija i 13 poraza te zaostaju tri boda za predzadnjim Čevom.

Zadrugar je bio na gostovanju kod varaždinske Slobode i na stadionu Slobode je uzeo sva tri boda u minimalnoj 1:0 pobjedi. Jedini gol zabio je Igor Štimac u 26. minuti susreta.

Polet (C) je na domaćem terenu dočekao Obreša i upisao vrijednu 4:1 pobjedu. Unatoč vodstvu gostiju iz Svete Ilije nakon što je Luka Kumrić u 25. minuti donio 1:0 vodstvo Obrešu, domaćin je preokrenuo rezultat golovima Luke Kutnjaka u 47. minuti, Marka Kokota u 57. i 60. minuti te Marka Vidrača u 77. minuti susreta iz kaznenog udarca.

U ostalim susretima, Novi Marof je slavio na gostovanju kod Drave-Ajaxa sa 2:0, a Sloboda (T) je također iznenadila Mladost (M) s 3:1 pobjedom.