FOTO Polet (T) pobjedom tri boda ispred Novog Marofa, Drava-Ajax pobijedila Mladost (S) Foto: Martin Novosel

FOTO Polet (T) pobjedom tri boda ispred Novog Marofa, Drava-Ajax pobijedila Mladost (S)

| 8.5.2022. u 20:26h | Objavljeno u Sport

Nakon jučerašnjeg poraza Novog Marofa na gostovanju kod Plitvice (S), Polet (T) se pobjedom u današnjem susretu mogao ponovno bodovno odvojiti na vrhu tablice što mu je i pošlo za rukom. Polet (T) je na domaćem terenu protiv imenjaka iz Cestice slavio sa 4:2. Ivan Vagjunec i Karlo Gredelj su zabili golove za 1:0 i 2:0 u 8. i 27. minuti susreta, gosti su golovima Marka Vidrača i Karla Leskovara u 44. i 54. minuti izjednačili rezultat na 2:2, ali je Polet (T) na kraju ipak došao do pobjede golovima Ivana Vagjunca u 63. i Kristijana Janušića u 74. minuti susreta. U prošlom kolu, Novi Marof i Polet (T) su bili bodovno izjednačeni, a sada je Polet (T) (52 boda) ponovno sam na vrhu s tri boda prednosti Novog Marofa (49 boda).

U Sigetecu Ludbreškom, domaća Mladost je dočekala Dravu-Ajaxa i izgubila s 3:1. Hrvoje Vuković je zabio gol za 1:0 prednost gostiju, na 2:0 je povisio David Premec u 23. minuti, a isti igrač je u 55. minuti podigao prednost na 3:0, dok je Mladost (S) u 61. minuti susreta smanjila na 3:1 golom Leona Lacića-Klarića.

Varaždinska Sloboda je u Beretincu igrala protiv istoimenog domaćin i slavila sa 5:2. Beretinec je prvi došao do vodstva u susretu golom Felipe Biondi do Pradoa u 30. minuti, ali je Sloboda golovima Lovra Pešuta u 52., Karla Kutnjaka u 58. i 76. te Svena Jazbeca u 70. minuti susreta došla do preokreta i vodstva od 4:1, Beretinec je u 83. minuti smanjio na 4:2 golom Briana Roberta Bullingera, ali je Karlo Kutnjak svojim trećim golom na susretu postavio konačnih 5:2.

U ostalim susretima, Sloboda (T) je slavila protiv Mladosti (Vž) s 5:0, dok je Mladost (M) slavila protiv Čeva s 2:0.