Prvi trening odrađen je na snijegom prekrivrenom terenu SC u Jalžabetu Foto: Dražen Novosel

FOTO: Pojačani Jalžabet počeo pripreme za proljetni dio sezone u MŽNL

| 22.1.2017. u 18:16h | Objavljeno u Sport

Danas su treningom na Sportskom centru u Jalžabetu počele pripreme nogometaša Jalžabeta za proljetni dio sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin.

Iz kluba je otišao Davor AmanovićMatija Janović i Mislav Sakač nisu došli na početak priprema, očito nezadovoljni svojim statusom u momčadi i pitanje je hoće li i u proljeće biti na raspolaganju treneru Damiru Lacku, a Danijel Dušak se zbog poslovnih obaveza više neće moći baviti nogometom.

Novim igračima Jalžabeta postali su Karlo Marić dosadašnji igrač Varaždina, Zlatko Vrbek iz Zelengaja, Marko Bogović iz Varteksa, zatim Ivan Sambolek, a vratio se i Tomica Srpak iz Trnja i Mihael Jerebić. Oporavili su se i Roko Horvatić te Dominik Bručić .

- S obzirom na poziciju na tablici na kojoj se nalazimo morali smo pojačati našu momčad za proljetni dio prvenstva, a budući da nije velika bodovna razlika između nas na 15., predposljednjem mjestu i 10. mjesta, nadamo se da ćemo ići prema sredini tablice, jer imamo jedan od jačih veznih redova u ligi - naglasio je predsjednik Jalžabeta Matija Pavliček.

Galerija slika