FOTO Počele pripreme nogometaša Ivančice za novu sezonu, u kojoj se želi naslov

| 31.7.2021. u 11:07h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Ivančice jučer su započeli s pripremama za novu prvenstvenu sezonu 2021./2022 u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec –Varaždin

Prozivci trenera Rade Hercega odazvalo se ukupno 14 igrača i to Tomislav Jagić,Leon Gregur,Luka Papec Alen Kostanjevec,Darko Jagić,Robert Punčec,Dario Novak,Ivan Vinceković,Patrik Varga,Matija Friščić,Marko Posavec, Ivan Josipović koji je potpisao pristupnicu za Ivančicu, zatim junior Josip Đura te kadet Valentino Gabrijel Strugar.

Četvorica igrača opravdala su svoj nedolazak i to Nikola Pintarić, Eduard Vusić, Toni Zagorščak i Antonio Hehet.Na popisu igrača još su Nikola Kolarek,Marko Loparić,Gabrijel Pavlina i Nino Harjač.

Nazočnim igračima obratili su se Josip Grđan dopredsjednik Kluba, Damir Gašparić, član uprave Kluba i Rade Herceg-trener.

Uputili su čestitke igračima na osvajanju trećeg mjesta u ligi , u klub će doći još dva nova igrača a cilj je osvajanje 1. mjesta i plasman u viši rang natjecanja,tj. u Treću hrvatsku nogometnu ligu.

U pripremnom periodu trenirat će se četiri puta tjedno, a odigrat će se i tri pripremne utakmice i to prva u petak, 6. kolovoza s Golubovcem, dan kasnije sa Slobodom , te u subotu 14.kolovoza sa Varteksom.

Iz Kluba su otišli Dominik Božak-najbolji strijelac Kluba i 4.NL Čakovec u Bednju Beletinec, Zoran Lukavečki u Austriju, te Marget Piskač i Niko Stolnik u margečansku Mladost.

Ivančica se 21. kolovoza uključuje u 2. kolo Kupa ŽNS Varaždin gdje igra utakmicu s pobjednikom iz utakmice Mladost Margečan –Polet Cestica koja se igra 14. kolovoza.

Galerija slika