FOTO: Skokom preko glava Čehoka, Habijana i Mladenovića Ranteš otvorio BMX park Foto: Martin Novosel

FOTO: Skokom preko glava Čehoka, Habijana i Mladenovića Ranteš otvorio BMX park

| 25.4.2019. u 13:58h | Objavljeno u Sport

Danas se nakon mjesec dana radova u Parku mladih otvorio BMX park vrijednosti oko milijun kuna, a na kojemu će se ove subote, 27. travnja, također održati i prvo natjecanje u ekstremnim sportovima Varaždin Challenge koji će također biti dio Prvenstva Hrvatske u BMX-u kao i uvertira za ovogodišnji jubilarni 20. Pannonian Challenge te na kojem će nastupiti i Varaždinac te osvajač svjetskog kupa, Marin Ranteš.

- Kada sanjate neki dobar san i probudite se da provjerite je li bio stvarno san i stvarnost, tako je meni bilo s ovim parkom. Sanjao sam ovo dugo, a danas sam se probudio i park je još uvijek tu - rekao je Ranteš na današnjem otvorenju parka, nakon što ga je jučer imao prilike već sam isprobati.

Varaždin Challenge će krenuti točno u podne ove subote, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako je izgledalo današnje otvorenje u kojem je Ranteš izveo "trik" skoka preko glava gradonačelnika Ivana Čehoka, predsjednika Gradskog vijeća Damira Habijana i stručnog suradnika ZSUGV-a Denisa Mladenovića.