Stella Gotal dobila posebno priznanje za svoj rad u ŽNK Lepoglavi i s hrvatskom ženskom U-17 nogometnom reprezentacijom Foto: Martin Novosel

FOTO: Održana skupština ŽNS-a Varaždina, Horvatić zadovoljan ostvarenim u 2019.

| 12.3.2020. u 20:05h | Objavljeno u Sport

U dvorani restorana Fontana Crnković, održala se redovna izvještajna skupština Županijskog nogometnog saveza Varaždin. Među okupljenima su bili i posebni gosti iz Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a, Tomislav Svetina, dopredsjednik Izvršnog odbora, Zorislav Srebrić, bivši glavni tajnik HNS-a, te Zlatko Dalić, izbornik hrvatske seniorske reprezentacije. Pred okupljenima se obratio Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS-a Varaždina te je izrazio iznimno zadovoljstvo ostvarenim u 2019. godini.

- Godinu pamtimo kroz velika četiri ili pet događaja. Na ovom mjestu smo prije godinu dana svim klubovima donirali opremu laptope i kamere za snimanje utakmica što se pokazalo kao dobar potez, a s tim ćemo ići na Drugu ŽNL iduće sezone. U svibnju je 15 klubova dobilo kućice za golove u vrijednosti od oko 500 tisuća kuna. Zatim smo u lipnju opet proslavili povratak reprezentacije u Varaždinu gdje su odigrali prijateljski susret. Naravno, proslavili smo i ulazak NK Varaždina u Prvu HNL, a u srpnju smo potpisali ugovor s 15 klubova i svakom klubu smo darovali 540 tisuća kuna novca za projekte navodnjavanja, obnovu svlačionica, reflektora gdje su klubovi jednaka sredstva uložili u tu svrhu, a posebno sam sretan da su nogometni centri zaživjeli te na taj način omogućili djeci da se i dalje uspješno bave sportom - rekao je Horvatič.

Na sjedinici su sve odluke donešene jednoglasno, a osim toga su nagradili najvrednije pojedince iz ŽNS-a Varaždin za svoj rad tijekom 2019. godine. Priznanja su dodijeljena Juraj Koritar za rad u klubu Plitvice iz Gojanca, Josip Kukić za svoj rad u klubu Sloboda Varaždin, Dragutin Kišić za svoj rad u Omladincu iz Jurketinca, a posebno priznanje je dobila Stella Gotal za svoj rad u ŽNK Lepoglava te zbog svojeg rada kao izbornica ženske U-17 reprezentacije. Također su na kraju svim prisutnim klubovima podijeljene lopte kao i aparati za iscrtavanje linija na nogometnom terenu.