FOTO Održana redovna skupština Planinarskog kluba Ivanec

| 19.2.2023. u 16:49h | Objavljeno u Sport

Planinarski klub Ivanec održao je svoju redovnu skupštinu kluba kojoj je bilo nazočno pedesetak članova Kluba i gostiju.

U uvodnom dijelu predsjednik Kluba Tomislav Friščić obratio se prisutnima, a minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima Kluba.

Izvješće o radu Kluba podnio je Tomislav Friščić, izvješće o novčanom poslovanju Marina Lončar, o radu nadzornog odbora Božidar Šoštar , izvješće o radu suda časti podnio je Juraj Vuglač, te izvješće verifikacijske komisije Darko Kos.

U sveobuhvatnom izvješću o radu Kluba Tomislav Friščić je istaknuo da je protekla godina bila najuspješnija i 12-godišnjoj povijesti Kluba, a od mnogobrojnih aktivnosti istaknuo je održavanje 1. Olimpijade mladih planinara.

PK Ivanec je po prvi puta organizirao osmodnevni društveni izlet odlazak avionom i to u Španjolsku na Tenerife s usponom na Pico del Teidu , najviši vrh Španjolske 3718 metara, a bio je odrađen i uspon na najviši vrh Turske Ararat, nadmorske visine 5165 metara.

Napomenuo je da klub broji 695 članova, od čega sekcija mladeži broji 300 registriranih članova, a prošle je godine od HPS-a proglašena najboljom u Hrvatskoj u kategoriji rada s djecom i mladima, što je pokazatelj stručnog i kvalitetnog rada u PK Ivanec.

Sva podnesena izvješće jednoglasno su prihvaćena. kao i prijedlog programa rada i financijski plan koje je također iznio Tomislav Friščić.

Skupštini obratili gosti, Marijan Novak ispred PD Ljutomer, Damir Kužir, ispred PD Pusti duh Lepoglava i Ljudevit Cikač-predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Ivanec koji su pohvalili rad Kluba i predložili im svoju pomoć u daljnjem radu i u realizaciji dogovorenih zajedničkih akcija.

Galerija slika