FOTO Održan Plenum klubova ŽNS-a Varaždin, izvučeni parovi 1. kola Kupa Foto: Martin Novosel

FOTO Održan Plenum klubova ŽNS-a Varaždin, izvučeni parovi 1. kola Kupa

| 20.7.2022. u 21:27h | Objavljeno u Sport

Danas je u prostorima ŽNS-a Varaždin održan Plenum klubova ŽNS-a Varaždin na kojemu su se svim klubovima predstavili sastavi liga, kalendar natjecanja, izmjene cjenika roba i usluga, suđenja i vršenja dužnosti delegata, te izmjene i dopune Propozicija za natjecanje za sezonu 2022/23 za županijske nogometne lige i kupa, a o kojima je odlučivao prije tjedan dana Izvršni odbor ŽNS-a Varaždin. 

Također, utvrdili su se natjecateljski brojevi klubova na temelju plasmana i pismenih prijava za određeni rang natjecanja kao i raspored za prvo kolo svih ŽNL-a te su se izvukli parovi za kup natjecanje.

Tako je odlučeno da će u prvom kolu Elitne lige igrati Nedeljanec protiv Poleta (T), Ivančica protiv Dubravke-Zagorac, Mladost (M) protiv Budućnosti (V), Jalžabet protiv Bednje, Polet (C) protiv Novog Marofa i Zelengaj protiv Plitvice (G).

U prvom kolu Prve ŽNL igraju Drava-Ajax protiv Beretinca, Razvitak protiv Slobode (Vž), Mladost (VT) protiv Čeva, Sloboda (T) protiv Plitvice (S), Zadrugar protiv Mladosti (Vž) i Obreš protiv Mladost (S).

U prvom kolu Druge ŽNL će se suprostaviti Radnički i Podravac (Sv), Poljanec i Dinamo 01, Orač i Lunjkovec, Lepoglava i Dinamo (B), Mladost (Š) i Nova Ves, Polet (M) i Poljoprivrednik te Podravac Kitro i Trnje.

U prvom kolu Treće ŽNL Varaždin igraju Omladinac protiv Bratstva, Vratno protiv Vinice, Udarnik 32 protiv Klenovnika, Sračinec protiv Vindije, a Rudar 47 će biti slobodan u prvom kolu.

U prvom kolu Treće ŽNL Ludbreg se sastaju Struga-Rovokop i Mladost (SP), Karlovec i Bukovčan 27, Bukovčan i Sloga te Gora i Novakovec.

Prvo kolo svih županijskih nogometnih liga se igra 20. i 21. kolovoza.

U prvim kolima Kupa ŽNS će se sastati Plitvica (G) i Nova Ves, Vratno i Klenovnik, Bukovačan 27 i Polet (M), Podravac Kitro i Poljoprivrednik, Karlovec i Dinamo 01, Budućnost i Vindija, Poljanec i Mladost (VT), Jalžabet i Omladinac, Bratstvo i Obreš, Beretinec i Lunjkovec, Zadrugar i Vinica, Rudar 47 i Razvitak, Mladost (Š) i Orač, Plitvica (S) i Struga-Rovokop, Sračinec i Mladost (Vž), Bukovčan i Sloga, Čevo i Lepoglava, Gora i Sloboda (Vž), Radnički i Podravac (Sv), Dubravka-Zagorac i Udarnik 32, Mladost (SP) i Mladost (M), Dinamo (B) i Sloboda (T), Polet (C) i Novakovec, Trnje i Polet (T) te Zelengaj i Mladost (S).

Prvo kolo županijskog kupa se igra 6. i 7. kolovoza.

U prvom kolu su slobodni Bednja, Varteks, Nedeljanec, Ivančica, Drava-Ajax, Podravina i Novi Marof. Bednja će u drugom kolu igrati protiv pobjednika susreta Bukovčana 27 i Poleta (M), Varteks protiv pobjednika iz susreta Budućnosti i Vindije, Ivančica protiv pobjednika susreta Bratstva i Obreša, Drava-Ajax protiv pobjednika susreta Rudara 47 i Razvitka, Novi Marof protiv pobjednika susreta Čeva i Lepoglave, Podravina protiv pobjednika susreta Dubravke-Zagorca i Udarnika 32, a Nedeljanec protiv pobjednika susreta Poleta (C) i Novakovca.