FOTO Obreš svladao Slobodu (Vž), varaždinska Mladost bolja od Plitvice (S)

VV | 17.9.2022. u 19:42h | Objavljeno u Sport

U današnja dva susreta 5. kola Prve ŽNL, Obreš je na domaćem terenu svladao Slobodu iz Varaždina sa 6:1. Golove za domaćina su postigli Mihael Mikić u 17. minuti, Dean Pofuk u 36. i 70. minuti, Dino Kresinger u 45. minuti, Karlo Štriga u 57. minuti te Filip Pavlic u 90. minuti susreta, dok je jedini gol za varaždinsku momčad zabio Matija Huzjak u 75. minuti susreta.

Domaćin je do visoke pobjede stigao unatoč tome što su već od 28. minute morali igrati s igračem manje jer je vratar domaće momčadi Marko Mikulić zaradio izravni crveni karton zbog vrijeđanja glavnog suca utakmice.

U drugom susretu dana, varaždinska Mladost je na domaćem terenu svladala Plitvicu iz Selnika sa 2:1. Domaćin je u vodstvo stigao pogotkom Petra Palatinuša u 21. minuti susreta, na 2:0 je povisio Dominik Matučec u 62. minuti susreta, dok je konačnih 2:1 postavio Vlatko Kojić u 5. minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena. 

Moris Kuhta (Mladost) je isključen iz utakmice nakon što je zamijenjen iz igre (71. minuti) jer je prvo dobio žuti karton u 44. minuti za napucavanje lopte nakon sučeva zvižduka, a drugi je dobio zbog prigovaranja sucu u 85. minuti s klupe za pričuve. 

Sutrašnje utakmice u 16:30 sati:

Sloboda (T) - Razvitak

Zadrugar - Drava-Ajax

Mladost (S) - Čevo

Mladost (VT) - Beretinec