FOTO Obreš i Plitvica (S) ostvarili četvrte pobjede u nizu, Beretinec slavio protiv Mladosti (S)

| 18.9.2021. u 19:46h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 4. kola Prve ŽNL, odigrano je četiri susreta u kojima je najvišu pobjedu ostvarila momčad Obreša koja je na domaćem terenu svladala Polet (C) s 5:1.

Nikola Šobak je zabio prvi i posljednji gol susreta, prvi je zabio u 40. minuti, dok je posljednji zabio u 88. minuti susreta, dok su za Obreš ostale golove zabili Dino Kresinger u 52., Gabriel Dos Santos Souza u 59. i Filip Pavlic u 60. minuti susreta. Jedini gol za goste je u 74. minuti iz kaznenog udarca zabio Marko Vidrač. Ovo je bila četvrta pobjeda u četiri dosadašnja kola za Obreš i trenutno su prvi na tablici s 12 osvojenih bodova, 18 postignutih golova te samo dva primljena gola. 

Još jedna momčad u Prvoj ŽNL ima stopostotan učinak, a to je Plitvica (S) koja je danas slavila na domaćem terenu protiv varaždinske Mladosti sa 4:1. Patrik Čajavec je Mladosti donio vodstvo od 1:0 pogotkom u 27. minuti, dok je Plitvica (S) preokrenula susret golovima Marka Prebegovića u 44., Lovro Težački u 54., Marin Matijašec u 60. i Tin Horvat u 68. minuti susreta.

U ostalim susretima, Beretinec je na domaćem terenu došao do teško izborene pobjede protiv Mladosti (S) sa 4:3, dok je Novi Marof protiv Drave-Ajaxa odigrao remi bez golova.

Sutra su na rasporedu susreti između Poleta (T) i Čeva, Zadrugara i Slobode (Vž) te Mladosti (M) i Slobode (T). Sve utakmice se igraju u 16:30 sati.