FOTO Nogometaši Varteks počeli pripreme za nastavak sezone u Trećoj NL Sjever Foto: Luka Šalamun

FOTO Nogometaši Varteks počeli pripreme za nastavak sezone u Trećoj NL Sjever

| 11.1.2024. u 18:52h | Objavljeno u Sport

Okupljanjem i prvim treningom koji je održan u 18 sati na sportskom centru u Hrašćici, danas su počele pripreme nogometaša Varteksa za nastavak sezone u Trećoj NL Skupina Sjever.

Na prvo okupljanje i trening došlo je 18 igrača, a petorica su bila opravdano odsutna. Trener momčadi Zoran Vukelić na raspolaganju ima kadar iz jesenskog dijela sezone, u kojem na proljeće neće biti Renata Rumbaka, koji se nije uspio nametnuti te je dogovoren sporazumni razlaz. Svi ostali igrači su u kadru, koji ne bi trebao doživjeti značajnijih promjena, osim možda pokoje pojačanje.

Uz četiri treninga tjedno do početka nastavka prvenstva u planu je i odigravanje šest prijateljskih susreta, s time da će prva utakmica biti 20. siječnja u gostima, protiv juniora Maribora.

Nakon toga igrat će s Kustošijom (28.01.), potom slijedi gostovanje u Beltincima (03.02.), a 10. veljače u Varaždin dolazi Tondach. Igrat će još s Bilogorom (17.02.), pa 24.02. s jednim niželigašem iz Zagreba, a još ostaje otvorena posljednja pripremna utakmica pred početak prvenstva.

Varteks je trenutačno na četvrtom mjestu tablice s 22 boda, sedam manje od trećeplasiranog Rudarra,a ambicije su u nastavku sezone izboriti poziciju koja će omogućiti nastup u Ligi za prvaka.