FOTO Navijači iz Vinice i okolnih mjesta na Dinamovoj utakmici i proslavi naslova prvaka

Varaždinske vijesti | 1.6.2024. u 08:39h | Objavljeno u Sport

Prošle je nedjelje odigrana posljednja utakmica SuperSport HNL-a između  Dinama i Rudeša, na stadionu u Maksimiru, a nakon susreta organizirana je proslava naslova prvaka.

Tim povodom, Povjerenik GNK Dinamo Stane Lazar organizirao je autobusni prijevoz iz Vinice i okolnih mjesta Varaždinske županije do maksimirskog stadiona te je osigurao ulaznice za sve ljubitelje nogometa.

Okupljanje u Vinici bilo je oko 14.30 sati, a skupilo se puno navijača. Prije nego li se krenulo, sve se zabilježilo fotografijom, sa zastavama i navijačkim rekvizitima.

Na putu do Zagreba autobus je pokupio navijače u Sračincu i Varaždinu. Tijekom vožnje navijači su se pripremali za navijanje na stadionu, pjevajući navijačke pjesme. Bilo je prelijepo čuti i vidjeti malu djecu kako istinski uživaju u navijanju.

Oko 17 sati autobus je došao na Borongaj, kod južne tribine Maksimira. Svi su se navijači skupili, Stane im je podijelio ulaznice,  nakon čega su se fotografirali te uputili prema ulazu.

Tijekom utakmice, atmosfera je bila sjajna. Svi su glasno navijali i podržali momčad Dinama. Stadion je bio pun, oboren je rekord od oko 24.000 gledatelja. Vjerni navijači "nošeni" Bad Blue Boysima, glasno su navijali tijekom cijele utakmice i svečanog proglašenja prvaka HNL-a.

Nakon proslave na stadionu navijači su krenuli prema autobusu. Tijekom povratka kući, cijeli autobus je pjevao u čast pobjedi Dinama. Pjevali su svi i mali i veliki.

Bilo je to jedno predivno i nezaboravno iskustvo, Kako za Stanea, tako i za sve navijače u autobusu.

 

Galerija slika