FOTO Momčad Bednje visokom pobjedom nad sastavom Naprijed potvrdila treći uzastopni naslov prvaka Četvrte NL Foto: Dražen Novosel

FOTO Momčad Bednje visokom pobjedom nad sastavom Naprijed potvrdila treći uzastopni naslov prvaka Četvrte NL

| 5.6.2022. u 19:47h | Objavljeno u Sport

Pobjedom nad sastavom Naprijed iz Cirkovljana rezultatom 8:0 na svom igralištu Kod mosta u Beletincu momčad Bednje danas je potvrdila naslov prvaka u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec - Varaždina, koja se ove sezone igrala posljednji put.

Tri je gola postigao Karlo Kopjar, dva Mihael Đurin, a po jednom su mrežu gostiju zatresli Tomislav Herceg, Ante Kulji i Richard Rodrigues de Paula.

Uoči utakmice igračima Bednje, treneru Saši Paski i njegovom stručnom stožeru, kao i predsjednici kluba Nadici Dreven Budinski, glavni tajnik ŽNS-a Ivan Novak i povjerenik za natjecanje 4 NL Čakovec - Varaždin Željko Franić predali su zlatne medalje, dok je kapetan momčadi Valerio Puškadija primio i podigao u zrak pehar za osvojeni naslov prvaka.

Za momčad Bednje ovo je treći uzastopni naslov prvaka u Četvrtoj ligi, a u subotu,11. lipnja Bednja će u Jalžabetu igrati i finale županijskog Kupa protiv Varteksa, te braniti taj trofej kojeg je osvojila lani u Ludbregu, pobjedom nad Podravinom od 1:0.

Drugo je mjesto ove sezone osvojila momčad Nedeljanca s tri boda manje od Bednje. Nedeljanec je danas u posljednjem kolu pobijedio u Gojancu domaću Plitvicu 8:1.

Četiri je gola postigao Marko Kovačić, a po jednom su mrežu domaćina zatresli Tomislav Medved, Petar Rog, Edo Žganec i Valentino Brezovec. Strijelac za Plitvicu bio je Borna Horvat.

Sedmoplasirani Zelengaj je danas na svom terenu odigrao 2:2 s Draškovcem, pri čemu su strijelcl za domaćina bili Ernest Horvat i Marin Grđan.