FOTO Mladost (Š) slavila protiv Podravca Kitra i prezimit će na prvom mjestu Druge ŽNL Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (Š) slavila protiv Podravca Kitra i prezimit će na prvom mjestu Druge ŽNL

| 28.11.2021. u 16:53h | Objavljeno u Sport

Mladost iz Šemovca je ipak uspjela na domaćem terenu svladati Podravca Kitra u sklopu odgođenog susreta 12. kola i u trokutu ekipa uz Razvitak i Podravac Kitro osvojiti prvo mjesto na tablici Druge ŽNL.

Slavili su s 5:3 na teškom i blatnjavom terenu. Gosti su poveli prvi i to već u 3. minuti susreta pogotkom Filipa Vagjunca, ali su domaćini golovima Ivana Bobeka u 7. minuti, Nikole Sajka u 14. i 28. minuti preokrenuli na 3:1 što je bio i rezultat s kojim je završilo prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu, gosti prvo smanjuju na 3:2 u 55. minuti još jednim golom Filipa Vagjunca, domaćin se vraća na dva gola razlike u 63. minuti drugim pogotkom Ivana Bobeka, u 65. minuti gosti smanjuju na 4:3 pogotkom Marija Gizdavca, a konačnih 5:3 postavio je Nikola Sajko u 80. minuti, čime je kompletirao hat-trick.

Mladost (Š) će na vrhu tablice prezimiti s 28 bodova, jednim bodom ispred drugoplasiranog Razvitka i trećeplasiranog Radničkog (27 bodova) te dva boda ispred četvrtoplasiranog Podravca Kitra i šestoplasirane Mladosti (VT) (26 bodova).

Označeno u