FOTO Mladost (Š) prokockala prednost od 2:0 u podjeli bodova s Novakovcom

| 19.9.2021. u 19:01h | Objavljeno u Sport

U današnjih šest susreta Druge ŽNL, Mladost (VT) se pobjedom na gostovanju kod Podravca (Sv) vratila na prvo mjesto tablice.

Podravac je prvi došao do gola, a nakon što je mrežu gostiju tresao Nikola Petrić u 30. minuti susreta, dok je Mladost (VT) je preokrenuo susret golovima Borisa Levatića u 65. i 80. minuti susreta, Nino Leš u 77. minuti te golom Nenada Hanca golom iz kaznenog udarca u 84. minuti susreta.

I dok se Mladost iz Varaždinskih Toplica veselila novoj pobjedi, šemovečka Mladost je imala prednost od 2:0 na domaćem terenu i propustila pobijediti protiv Novakovca. Mladost (Š) je povela golovima Ivana Tenšića koji je zabio za 1:0 u 22. minuti, dok je na 2:0 povisio Tomica Srpak u 28. minuti, ali se na kraju više veselila momčad Novakovca koja se uspjela spasiti poraza golovima Davora Gregurića u 54. minuti te Vjekoslava Deana Horvata u 64. minuti susreta.

Polet (M) je porazom na domaćem terenu protiv Lunjkovca rezultatom 3:1 izgubio prvo mjesto koje je držao prije odigravanja 4. kola. Polet (M) je poveo golom Danijela Dubravca u 33. minuti, ali su gosti preokrenuli hat-trickom Senada Sobote koji je zabio golove u 70., 88. i 90+2 minuti susreta.

U ostalim susretima dana, Lepoglava je slavila na gostovanju kod Nove Vesi 3:1, Podravac Kitro i Orač su odigrali 2:2 remi, dok je Radnički na domaćem terenu upisao uvjerljivu 4:0 pobjedu protiv Dinama (B).