FOTO Mladost (S) izgubila u Varaždinskim Toplicama, Zadrugar bolji od Nove Vesi Ecoagro Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (S) izgubila u Varaždinskim Toplicama, Zadrugar bolji od Nove Vesi Ecoagro

vv | 13.10.2024. u 18:30h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana četiri susreta 9. kola Prve ŽNL. Do sada vodeća Mladost (S), na gostovanju kod Mladosti (VT) je upisala prvi poraz sezone te prepustila prvo mjestu Poletu (C), domaći sastav je slavio s 4:2. Mladost (S) je bolje krenula u utakmicu i imala prednost od 2:0 u jednom trenutku, Matheus de Oliveira Xavier je zabio za 1:0 u 16. minuti, a odmah nakon toga u 17. minuti je pao i drugi gol za goste preko Adriana Gizdavca. Domaćin je prvo smanjio prednost na 2:1 pogotkom Nenada Hanca u 26. minuti iz kaznenog udarca, dok je Nino Leš poravnao rezultat golom u 41. minuti, Nenad Hanc je svojim drugim pogotkom na suretu, također iz kaznenog udarca u 53. minuti, donio prvo vodstvo domaćinu, a konačnih 4:2 je postavio Luka Kogl u 90. minuti utakmice.

Beretinec je na domaćem terenu dočekao varaždinsku Mladost i slavio s 2:0. Oba pogotka su pala u drugom poluvremenu, a strijelci za domaćine su bili Jan Pavlek u 64. minuti te Leon Čurila u 70. minuti susreta.

Nova Ves Ecoagro je na domaćem terenu ugostila Zadrugara i izgubila s 2:0. Gosti su poveli pogotkom Antonija Kolaka u 39. minuti, dok je konačnih 2:0 postavio Niko Krobot u 56. minuti susreta.

Jedini remi današnjih utakmica odvio se u Svetom Đurđu gdje je domaća Drava podijelila bodove Plitvicom iz Selnika. Plitvica (S) je povela pogotkom Karla Kolaka u 44. minuti, dok je konačnih 1:1 postavio Weslei Batista da Silva golom u 78. minuti utakmice.