FOTO Mladost (M) pobjedom kod Čeva iskoristila kikseve Poleta (T) i Obreša Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (M) pobjedom kod Čeva iskoristila kikseve Poleta (T) i Obreša

| 24.10.2021. u 18:03h | Objavljeno u Sport

U današnjem susretu 9. kola Prve ŽNL u Podevčevu, Mladost (M) je gostovala kod Čeva i upisala 2:0 pobjedu golovima Stjepana Prašnjaka u 76. minuti te Jurice Prašnjaka u 78. minuti susreta.

Susret je obilježio ružan incident pred kraj prvog poluvremena nakon jednog prekida igre gdje su se u koštac ulovili Ilija Gale u domaćem sastavu i Dalibor Solina u gostujućem sastavu i međusobno se gutili dok su ih suigrači pokušavali razdvojiti. Oba igrača su dobila izravni crveni karton u 43. minuti, dok je Leonardo Krampek dobio crveni karton u 44. minuti jer je prijetio pomoćnom sucu.

Ovom pobjedom je Mladost (M) bodovno izjednačena s Poletom (T) na vrhu tablice koji je na gostovanju kod Poleta (C) odigrao samo 2:2, a istim rezultatom je kiksao Obreš na gostovanju kod Zadrugara koji je odigrao 2:2 s gostima iz Svetog Ilije.

Sloboda (Vž) također ne može biti zadovoljna današnjim susretom u kojem je odigrala neodlučeno s Beretincem bez golova 0:0 na domaćem terenu.

Drava Ajax je na domaćem terenu svladala Mladost (S) s 3:1, a istim rezultatom je Sloboda (T) svladala varaždinsku Mladost, ali na gostovanju.