FOTO: Marlex Open 2020 okupio 261 igrača i igračicu badmintona iz regije Foto: Martin Novosel

FOTO: Marlex Open 2020 okupio 261 igrača i igračicu badmintona iz regije

Varaždinske vijesti | 26.1.2020. u 10:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Jučer se u Areni Varaždin odigrao badminton turnir Marlex Open 2020. koju je okupio čak 261 igrača/icu iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

U pojedinačnoj konkurenciji muških kategorija, Matija Hranilović je bio prvi u skupini A, Matic Kaliman u skupini B, David Jurun u skupini C, dok je David Ilinčić bio prvi u skupini D. U ženskoj konkurenciji, Emilija Talan je bila prva u skupini A, Anamaria Kuleš je bila prva u skupini B, a Helena Šinkovec prva u skupini C.

U muškoj konkurenciji parova, prvo mjesto u skupini A je pripalo Borni Vadlji i Luki Vlaheku, u skupni B Urošu Bregaru i Davidu Vrhovniku, dok je u skupini C prvo mjesto pripalo Alešu Lotriču i Milanu Mediču. U ženskoj konkurenciji parova, Maja Arnautović i Ana Milardović su osvojile skupinu A, Ziva Alic i Teja Bernetič skupinu B, a Danijela Mori Laznik i Katja Pokerznik su osvojile skupnu C.

U konkurenciji mješovitih parova. Matija Hranilović i Petra Oreč su osvojili prvo mjesto skupine A, Dubravko Bogović i Vesna Glavan Russo skupinu B, dok su skupinu C osvojili Bernard Pušić i Snježana Jerković.

Označeno u