FOTO Koka lošim drugim poluvremenom upisala drugi poraz zaredom u Prvoj HRL za žene Foto: Martin Novosel

FOTO Koka lošim drugim poluvremenom upisala drugi poraz zaredom u Prvoj HRL za žene

VV | 18.3.2023. u 20:26h | Objavljeno u Sport

Koka je u današnjem susretu 18. kola Prve HRL za žene, umjesto osme pobjede, upisala 10. poraz sezone ujedno i drugi poraz u nizu nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Zameta. Sesvete su u maloj dvorani Arene Varaždin slavile sa 20:19.

Koka je odlično ušla u susret sa serijom 5:0, ali nakon toga su gošće odmah uzvratile svojom serijom od 5:0 te su izjednačile. Ipak, do kraja poluvremena, varaždinski sastav je kontrolirao susret i na odmor su išle s prednošću od 14:12, ali na žalost, to je bilo sve od dobre igre domaćeg sastava. U drugo poluvremenu su se sve više nizale greške i promašeni udarci i gost je u 43. minuti imao prednost od 19:16.

Nakon toga su oba sastava odigrali jako lošu posljednju dionicu utakmice u kojem je Koka zabila tri gola, a gost svega jedan gol, ali u konačnici, Sesvete su se unatoč lošoj igri na kraju veselile pobjedi s minimalnom gol razlikom.

Najbolja u redovima Sesveta je bila Lara Jurina koja je zabila sedam golova, u redovima Koke su se svega četiri igračice upisale u strijelkinje, najbolja je bila Sara Rogina sa osam golova, Ines Pifar je zabila pet, dok su Martina Krajpl i Lara Perić zabile svaka po tri gola.

Koka sljedećeg tjedna putuje na gostovanje kod Dalmatinke.