Terezija Čurić je zabila sedam golova u današnjoj 35:20 pobjedi Foto: Martin Novosel

FOTO: Koka još uvjerljivije svladala Latsiju iz Nikozije u drugom susretu Challenge kupa

| 18.11.2018. u 18:52h | Objavljeno u Sport

Nakon uvjerljive pobjede od 14 razlike (32:18) u prvom susretu 3. kola Challenge kupa kojeg je Koka odigrala u petak u varaždinskoj Areni, danas su odigrali drugi susret protiv iste ekipe Latsije iz Nikozije i svladali ih još uvjerljivije 35:20. 

Još jednom je kvaliteta Koke došla do izražaja od samog početka susreta te je razlika polako rasla iz minute u minutu, dok se na poluvrijeme išlo s prednošću "kokica" 20:10. Ciparski sastav su svladali kombiniranim rezultatom 67:38, a čak 11 rukometašica se upisalo u strijelce za domaći sastav u današnjem susretu.

Najbolje strijelkinje su bile Tea Jalušić i Terezija Čurić, svaka je zabila po sedam golova, Katarina Mrazović je ovaj puta imala skroman učinak od četiri gola, po tri gola su zabile Jelena Blažek, Ines Domjan, Lea Balajić i Silvija Masnić, dva gola je zabila Matilda Mrazović, dok su po jedan gol zabile Lana Bartolić, Marija Magdalena Davidović i Sara Rogina.

Koka će idućeg tjedna u subotu, 24. studenog, u 17 sati u varaždinskoj Areni još odigrati odogođeni susret 10. kola Prve lige prije nego odu na zimsku stanku.