FOTO Koka "iščupala" pobjedu protiv Zrinskog nakon +9 vodstva Foto: Martin Novosel/Ines Pifar s loptom

FOTO Koka "iščupala" pobjedu protiv Zrinskog nakon +9 vodstva

| 5.2.2023. u 17:24h | Objavljeno u Sport

Koka je u susretu 13. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene svladala Zrinskog sa 23:21.

Bio je to susret u kojem je Koka nakon 39 minuta igre imala visoku 16:7 prednost, ali je nakon toga uslijedio pad u igri i koncentraciji zbog malog broja igračica koji su bili dostupni treneru Zoranu Jeftiću te je Zrinski u 59. minuti susreta smanjio to na svega gol prednosti Koke (22:21). Ipak, Sara Šopar je hrabrim obranama u posljednjim minutama susreta omogućila Koki da ipak na kraju dođe do pobjede i dva nova boda.

Najbolja strijelkinja u redovima Koke bila je Ines Pifar sa šest golova, Lana Strugar, Lara Perić i Martina Krajpl su zabile svaka po četiri gola, Sara Rogina je zabila tri, a Nika Strahija dva, ali najbolja igračica susreta je bila Sara Šopar na vratima Koke sa 16 obrana (16/36, 44 posto).

Nastavak je ovo dobre serije rezultata za Koku koja je nakon 13 kola konačno na polovičnom učinku od šest pobjeda, jednog remija i šest poraza te trenutno drže sedmo mjesto na tablici sa 13 bodova. U sljedećem 14. kolu na domaćem terenu u nedjelju, 12. veljače, dočekuju petopasirani Bjelovar.