Suzana Furjan je zabila osam golova sa stopostotnim učinkom Foto: Martin Novosel

FOTO: Koka i s drugom postavom prejaka za Dugo Selo 55 u pobjedi 34:25

| 30.10.2019. u 20:43h | Objavljeno u Sport

Koka je danas u maloj dvorani Arene Varaždin odigrala susret 6. kola Prve HRL za žene protiv Dugog Sela 55 i ostvarila uvjerljivu 34:25 pobjedu, ukupno četvrtu pobjedu ove sezone.

Prvo poluvrijeme je Koka igrala u punoj postavi i unatoč izostanku kapetanice Ines Domjan, bila je uvjerljiva protiv momčadi iz Dugog Sela s 21:12. Zbog velike prednosti na poluvremenu, trener Koke Vladimir Canjuga je već u ranoj fazi drugog poluvremena uveo praktički cijelu drugu postavu ekipe koja je uglavnom održavala visoku prednost koja je na kraju iznosila +9.

Suzana Furjan je bila najefikasnija igračica u redovima domaćeg sastava s osam golova i stopostotnim učinkom, novopečena seniorska reprezentativka Katarina Mrazović je također imala stopostotana učinak sa šest golova iz šest upućenih udaraca prema golu, po pet golova su zabila krila Tea Jalušić i Jelena Blažek, Sara Rogina i Ivana Dežić su zabile po tri gola svaka, dok su po jedan gol zabili Kaia-Rea ŠinjoriLena LjubićMatilda Mrazović i Ivana Cindrić.

U idućem susretu 7. kola ove subote gostuju u Virovitici kod domaće ekipe 1234 Virovitice.