Alen Milak, Goran Hlevnjak, Josip Vojvoda, Romano Puček i Martin Dvorski (s lijeva) Foto: Dražen Novosel

FOTO: Izabrano novo vodstvo GRK Varaždina 1930, Hlevnjak umjesto Vlašića

| 27.12.2016. u 18:38h | Objavljeno u Sport

Goran Hlevnjak (43), predsjednik Uprave varaždinskog Univerzala, novi je predsjednik GRK Varaždina 1930, a dužnost dopredsjednika obnašat će Alen Milak, Romano Puček i Josip Vojvoda, dok je novi direktor kluba Martin Dvorski, koji je na toj funkciji zamijenio Rajka Rožu.

Odlučeno je to, među inim, jednoglasno na današnjoj redovnoj ujedno i izbornoj skupštini GRK Varaždina 1930, koja je održana u varaždinskoj Gradskoj vijećnici. Tim izborom završen je mandat dosadašnjeg predsjednika GRK Varaždina 1930 Vlade Vlašića, direktora Varkoma, koji je na tu funkciju stupio početkom srpnja 2015. godine.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Predrag Car, kao predsjednik, te članovi Zvonko Šanjek i Alen Fošnar. Obavljen je i izbor novih članova Upravnog odbora.

- Jesenas sam zamolio da me se razriješi ove funkcije, pokušao sam najužem rukovodstvu kluba pojasniti da mi je kao dugogodišnjem članu ovog sportskog koletiva teško padalo što nisam mogao više biti prisutan u klubu. Klub je funkcionirao, ne bježim od svoje obveze da doprinesem radu, ali bolje ću se osjećati ako neću biti predsjednik, jer smeta me što nisam uspio biti ni na jednom treningu i na svakoj utakmici. U proteklom periodu bilo je rezultata, a ostat ću i dalje uz klub i doprinjeti njegovom radu. Osjećat ću se i dalje članom kluba i nastojat ću mu pomoći koliko god budem mogao - rekao je u svom govoru dosadašnji predsjednik GRK Varaždina 1930 Vlado Vlašić.

U financijskom izvješću za ovu godinu navedeno je da su od 1. siječnja do kraja studenog ove godine ukupni su prihodi iznosili 1. 371. 806, 21 kuna, a rashodi su bili 1 .342. 597, 48 kuna, što znači da je u tom periodu ostvaren višak od 29. 208, 73 kune.

Jednoglasnom izmjenom statuta odlučeno je da se broj članova Upravnog odbora poveća sa 17 na 21 člana, a zbog kvalitetnijeg upotpunjavanja Upravnog odbora.

Uvodno su okupljene na skupštini pozdravili varaždinski gradonačelnik Goran Habuš i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Varažina Alen Runac.

Galerija slika