Gradonačelnik Čehok čestitao je hrvačima Vindije na naslovu i uručio nagradu od 10 tisuća kuna Foto: Krešimir Đurić

FOTO Gradonačelnik Čehok čestitao prvacima HK Vindija, oni nagradu donirali HK Petrinja

| 29.12.2020. u 12:20h | Objavljeno u Sport

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je u salonu varaždinske Gradske vijećnice primio hrvače varaždinske Vindije, koji su pobjedom u nedjelju u dvorani u Graberju, u meču 5. kola Premijer hrvatske hrvačke lige, nad Sesvetskim Kraljevcem, postali momčadski prvaci Hrvatske.

Na prijemu su ispred Vindije bili trener momčadi Andrija Barić, kapetan Ivan Ratković te hrvači Nikola Conar i Sebastijan Petrač, a na prijemu je bio i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Alen Runac, nekadašnji predsjednik HK Vindija.

Gradonačelnik Čehok čestitao je hrvačima Vindije na ostvarenom rezultatu i uručio novčanu nagradu od 10 tisuća kuna koju će varaždinski klub donirati Hrvačkom klubu Petrinja čija je dvorana pretrpjela oštećenja u jučerašnjem potresu.

- Možda smo malo grubi, borilački i mali sport ali smo prije svega sportaši velikog srca i našu novčanu nagradu odlučili smo donirati Hrvačkom klubu Petrinja, čija je dvorana pretrpjela oštećenja u jučerašnjem potresu.Hrvači Petrinje uvijek su nam rivali u nastojanju da osvojimo naslov državnog prvaka, ali dok treba pomoć jedni drugima uvijek uskačemo - naglasio je kapetan momčadi Vindije Ivan Ratković.

Galerija slika