FOTO Elitna liga: Polet (T) u derbiju pobijedio Nedeljanec, Dubravka-Zagorac iznenadila Ivančicu Foto: Martin Novosel

FOTO Elitna liga: Polet (T) u derbiju pobijedio Nedeljanec, Dubravka-Zagorac iznenadila Ivančicu

| 6.11.2022. u 17:06h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 12. kola Elitne lige, odigran je derbi susret između Poleta (T) i Nedeljanca u Tuhovcu u kojem je domaćin slavio sa 3:0. Pobjedu su osigurali Andrija Potrebica u 3. minuti, Renato Sakač u 63. minuti te Denis Bartolec u 90+4 minuti susreta.

Bednja će i nakon 12. kola ostati na vodećoj poziciji nakon što su danas na domaćem terenu sa 6:2 svladali Jalžabet. Bednja je prva povela u 2. minuti golom Filipa Holija, Jalžabet je preokrenuo rezultat golovima Borka Božića u 24. minuti te Nikole Horvata u 27. minuti i poveo s 2:1, ali nakon toga je Bednja preuzela kontrolu i zabila još pet golova, a strijelci su bili Dominik Božak u 30. minuti, Patrick Oliveira de Almeida u 49. minuti, Filip Holi u 85. minuti, Roberto Bregović u 87. minuti te Mihael Đurin u 90+1 minuti susreta.

Mladost (M) je gostovala kod Budućnosti i došla je do 2:1 pobjede. Mladost (M) je oba svoja gola zabila u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Hrvoje Kolarek u 8. minuti te Jurica Prašnjak u 31. minuti susreta, dok je Budućnost uspjela smanjiti vodstvo u 56. minuti susreta golom Andrije Galića.

Dubravka-Zagorac je iznenadila jednu od najboljih momčadi lige Ivančicu i slavila je na domaćem terenu s minimalnih 1:0 u posljednjim minutama susreta. Gol vrijedan tri boda zabio je Florijan Sambolek u 90+1 minuti susreta. Dubravka-Zagorac je do pobjede došla unatoč tome što su gotovo čitavo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje jer je Martin Pavličević isključen zbog dva žuta kartona. Prvog je zaradio u 48. minuti zbog namjernog napucavanja lopte u prekidu igre, a drugi u 49. minuti zbog preoštrog starta.