FOTO Elitna liga: Nijedna pobjeda domaćina, Novi Marof ostvario najvišu pobjedu Foto: Martin Novosel

FOTO Elitna liga: Nijedna pobjeda domaćina, Novi Marof ostvario najvišu pobjedu

vv | 15.9.2024. u 19:32h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima petog kola Elitne liga, domaćini su osvojili svega dva boda. Najgore je na domaćem terenu prošla Plitvica (G) koja je izgubila od Novog Marofa s 5:1. Novi Marof je poveo 1:0 pogotkom Josipa Sabolića u 41. minuti, a pogotcima Matea Zrinskog u 50. i 65. minuti te Filipa Sedlara u 53. minuti su poveli sa 4:0. Marko Težak je smanjio prednost Novog Marofa na 4:1 pogotkom u 73. minuti dok je konačnih 5:1 postavio Mateo Zrinski u 81. minuti  čime je kompletirao hat-trick.

Mladost (M) je na domaćem terenu također izgubila od Nedeljanca s 4:2. Gosti su poveli golom Luke Modrića u 10. minuti, ali domaćin je preokrenuo rezultat pogotcima Dalibora Soline u 12. minuti i Bojana Hercega u 25. minuti. Gosti su ipak na kraju došli do pobjede svojim preokretom, a golove su redom zabijali Emanuel Škvarić u 42. minuti, Luka Modrić u 45+1 minuti te Edo Žganec u 70. minuti susreta.

Još jedan susret u kojem smo mogli vidjeti šest golova odigrao se u Vidovcu gdje je domaća Budućnost remizirala protiv Poleta (T) s 3:3. Polet (T) je poveo golom Denisa Bartolca u 32. minuti, domaćin je izjednačio pogotkom Gorana Spasića u 42. minuti, gosti ponovno vode pogotkom Davida Pofuka u 45. minuti, a Budućnost prelazi u 3:2 vodstvo pogotcima Gorana Spasića u 55. minuti te Richarda Rodriguesa de Paule u 57. minuti, no slavlje domaćina je pokvario Dalibor Vrbanić koji je zabio pogodak za konačnih 3:3 u 73. minuti.

Najmanje golova palo je u Jalžabetu gdje je istoimeni domaćin odigrao 1:1 protiv Razvitka. Jalžabet je poveo golom Karla Štrige u 61. minuti, dok je Ivan Kostelac zabio u 66. minuti za konačnih 1:1.