FOTO Elitna liga: Bednja slavila u derbiju protiv Nedeljanca, Budućnost svladala Ivančicu Foto: Martin Novosel

FOTO Elitna liga: Bednja slavila u derbiju protiv Nedeljanca, Budućnost svladala Ivančicu

| 6.10.2024. u 18:31h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana četiri susreta 8. kola Elitne lige. Najzanimljiviji susret se igrao u Nedeljancu gdje je Bednja s 4:1 svladala domaći sastav. Unatoč početnom vodstvu Nedeljanca pogotkom Domagoja Šurbeka u 8. minuti, gosti su preokrenuli rezultat pogotcima Tomislava Hercega u 10., 52. i 82. minuti te Mihovila Geljića u 64. minuti susreta.

Budućnost je na domaćem terenu došla do druge pobjede u nizu, a svladali su momčad Ivančice sa 4:1. Ivančica je povela pogotkom Hrvoja Kolareka u 10. minuti, ali domaćin je preokrenuo utakmicu pogotcima Gorana Spasića u 30. i 40. minuti, dok su pobjedu potvrdili Dario Presečki golom u 45+2 minuti te Josip Golubar u 60. minuti susreta. Budućnost je na startu drugog poluvremena ostala s igračem manje,  isključen je Goran Spasić nakon što je u 49. minuti zaradio drugi žuti karton, prvog je zaradio u 26. zbog preoštrog starta dok je drugog zaradio također zbog oštrog starta.

Polet (T) je na domaćem terenu dočekao momčad Novog Marofa, a odigrali su 1:1. Domaćin je poveo pogotkom Dalibora Vrbanića u 48. minuti, dok su gosti izjednačili golom Filipa Sedlara u 51. minuti susreta.

Trnje je kod kuće također odigralo 1:1 protiv Dubravke-Zagorca. Domaći sastav je poveo golom Ivice Blažija u 67. minuti, dok su gosti izjednačili pogotkom Patrika Rauša u 87. minuti susreta. Susret je završio s po jedno isključenje za oba sastava. Za Trnje je isključenje zaradio Lovro Težački, zaradio dva žuta kartona, jedan u 65. minuti i drugi u 86. minuti (preoštri startovi), dok je za Dubravku-Zagorac isključenje zaradio Kristijan Ribić također zbog dva žuta kartona za proštre startove, jedan u 26. minuti i drugi u 35. minuti utakmice.