Doček Željka Krajana kod gradonačelnika Foto: Martin Novosel

FOTO: Dodatno nas je motiviralo da osvetimo poraz nogometaša na SP-u

| 1.12.2018. u 19:46h | Objavljeno u Sport

Izbornika najbolje svjetske tenis reprezentacije, Željka Krajana, danas je u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima, nakon čega su se zajedno uputili prema bini koja je bila na Trgu kralja Tomislava. Željko Krajan će, odlukom Gradskog vijeća, na Dan grada Varaždina 6. prosinca primiti i posebno javno priznanje – Nagradu Grada Varaždina.

- Stvarno je neopisivi osjećaj biti prvak svijeta. Ove godine, biti hrvatski sportaš je poseban osjećaj u vjerojatno i najtrofejnijoj sportskoj godini u našoj povijesti. Puno nas je još dodatno motiviralo da na neki način osvetimo poraz nogometaša na SP-u i da im uzvratimo na taj način. Upravo nas je uspjeh nogometaša obvezao da im uzvratimo i sigurno su svi nogometaši dočekali tu našu pobjedu sa slatkim smješkom - rekao je Krajan koji je na doček u Gradskoj vijećnici stigao u društvu svoje zaručnice, tenisačice Polone Hercog.

- Ovo u francuskoj je bila stvarno prava rapsodija hrvatskih talenata, počevši od Marina i Borne, ali naravno i Željka izbornika jer koliko god izgleda da tim tenisačima ne treba izbornik jer su među prvih 20 u svijetu, ipak vidi se da nije to isto i da često i oni koji možda imaju manje izgleda mogu postati prvacima. Mali dio te povijesti prema ovom uspjehu smo, evo, i mi Varaždinci zaslužili s obzirom da se tu igrao susret protiv Kazahstana koji možda nije toliko atraktivan protivnik, ali nije bio nipošto bezazlen - rekao je Čehok.

Galerija slika