FOTO DC-10 kod seniora i Apartmani Varjačić kod veterana pobjednici lepoglavskog malonogometnog turnira

| 12.2.2023. u 21:19h | Objavljeno u Sport

Pobjednici 17. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu Ediltec kup Lepoglava 2023. su ekipe DC-10 iz Petrove Gore u seniorskoj konkurenciji i Apartmani Varjačić iz Krapine kod veterana.

U konkurenciji seniora ekipa DC-10 je u finalu pobijedila Hudek Trgotrans iz Biljevca s 1:0, dok su kod veterana Apartmani Varjačić svladali Auto Klarić iz Soblinca rezultatom 4:1.

Kod seniora utakmica za 3. mjesto nije se igrala zbog nedolaska ekipa Majolka iz Slovenije, tako da je Tornado iz Lepoglave zauzeo treće mjesto, dok je Majolka diskvalificirana.

Kod veterana u utakmici za 3. mjesto Hortikultura Turčić Klanjec pobijedila je DŠR Lančić Knapić sa 5:2. Prije finalne utakmice seniora Limena glazba iz Lepoglave izvela je kraći program iz svog bogatog repertoara.

Nakon završetka turnira proglašene su najbolje ekipe kao i najbolji pojedinci turnira kojima su uručene nagrade organizatora.

Kod seniora najboljim igračem finalne utakmice proglašen je Dubravko Vujica iz ekipe DC-10, najbolji igrač turnira je Darko Jagić, iz ekipe DC-10,najbolji vratar je Marko Galeši iz ekipe Tornado, najbolji strijelci su Darko Jagić iz ekipe DC-10 i Tomislav Karamustek iz ekipe Hudek Trgotrans s po 9 pogodaka , dok je pehar za fair-play primila ekipa UŠR Višnjica.

U konkurenciji veterana najbolji igrač finala bio je Ivan Firer iz ekipe Apartmani Varjačić koji je proglašen i najboljim igračem turnira, najbolji vratar je Danijel Končevski iz ekipe Apartmani Varjačić, najbolji strijelac je Željko Bedeković iz ekipe Auto Klarić s 13 pogodaka, dok je pehar za fair-play primila ekipa M-Klub Macelj.

Četiri prvoplasirane ekipe u konkurenciji seniora i veterana primile su pehare i novčane nagrade. Pobjednik kod seniora dobio je 1990 eura (15.000,Kuna ), doprvak 665 eura,trećeplasirani 265,a četvrti 133 Eura.

Kod veterana prvak je dobio 665 eura (5.000,00 kuna) doprvak 265, trećeplasirani 133,a četvrti 93 eura dok su najbolji pojedinci primili statue.

Nagrade su uručili gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, predsjednik Gradskog vijeća Hrvoje Kovač,predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave Dražen Novak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop te predstavnici glavnih sponzora turnira.