FOTO Budućnost odigrala 2:2 protiv Beretinca, Polet (T) uvjerljivo slavio kod Plitvice (S) Foto: Martin Novosel

FOTO Budućnost odigrala 2:2 protiv Beretinca, Polet (T) uvjerljivo slavio kod Plitvice (S)

| 27.6.2021. u 22:18h | Objavljeno u Sport

Odigrani su svi susreti predzadnjeg 25. kola Prve ŽNL u kojem je novi prvak Budućnost (V) odigrala 2:2 remi s Beretince na domaćem terenu.

Alen Kokotec je donio vodstvo Budućnosti u 28. minuti susreta, Goran Škundrić je zabio za 1:1 u 37. minuti, Goran Spasić je svojim 40. golom sezone donio Budućnosti 2:1 vodstvo u 53. minuti susreta, dok je konačnih 2:2 postavio Filip Gaća u 68. minuti susreta.

Nakon susreta, s obzirom da je to bio posljednji domaći susret Budućnosti, prvaku iz Vidovca je dodijeljen pehar za osvajanje Prve ŽNL, a svečanom uručenju pehara prisustvovali su načelnik općine Bruno Hranić, zamjenica župana Silvija Zagorec te Ivan Kozina predsjednik Županijskog zbora nogometnih sudaca ŽNS-a Varaždin, a pehar je preuzeo Goran Spasić, kapetan momčadi i ujedno najbolji strijelac lige.

Polet iz Tuhovca je na gostovanju kod Plitvice (S) slavio s visokih 8:0. Kristijan Janušić i Dino Bahat su bili dvostruki strijelci za Polet (T), Kristijan Janušić je zabio golove u 7. i 17. minuti susreta, dok je Dino Bahat zabio golove u 38. i 85. minuti, a ostale golove su zabili Nikola Modrić u 32., Renato Sakač u 55., Dino Ratković u 67. i Nikola Horvat u 90+1 minuti susreta.

Ovom pobjedom je Polet (T) osigurao drugo mjesto na tablici ispred Obreša koji je danas na gostovanju kod Drave Ajax izgubio s 2:0. U ostalim susretima, Dinamo (B) je izgubio od Mladosti (M) 7:2, Sloboda (Vž) je slavila protiv Poleta (C) sa 4:1, Čevo je bio bolji od Novog Marofa s 3:1, a Sloboda (T) je bila bolja od varaždinske Mladosti s 2:0.

Označeno u