FOTO Bednji Mladost pokvarila slavlje, Plitvica stradala u Nedelišću

| 3.7.2021. u 21:14h | Objavljeno u Sport

Momčad Bednje danas je, u utakmici 29.,pretposljednjeg kola Četvrte NL Čakovec - Varaždin, na svom terenu pretrpjela svoj drugi poraz ove sezone, koji nema posljedica po rezultat, s obzirom na to da je momčad iz Beletinca još tri kola prije kraja osigurala naslov prvaka, a za što im je danas uručen i pehar te medalje, kao i trofej za fair play u ovoj sezoni.

Pehar je uoči susreta uručen i igračima NC Sveti Ilija, čija je selekcija U-13 osvojila naslov prvaka u županijskom prvenstvu nogometnih centara.

Bednja je na terenu Kod mosta u Beletincu ugostila Mladost iz Svete Marije, a iako je domaćin na poluvremenu imao prednost od 2:0, golovima Filipa Holija iz kaznenog udarca i Mihaela Đurina, gosti su u nastavku susreta preokreuli rezultat i pobijedili s 3:2.

Momčad Plitvice iz Gojanca izgubila je u Nedelišću od istoimenog domaćina 6:1, a gol za goste postigao je Mihael Melnjak iz kaznenog udarca.

Plitvica je utakmica završila s 10 igrača jer je u 82. minuti Dario Horvat dobio dvije opomene zbog prigovora a prije toga i pljeskanja glavnom sucu utakmice.

Galerija slika