FOTO Nedeljanec u golijadi bolji od Poleta (T), Varteks i Bednja uvjerljivi u gostima, Jalžabet svladao Ivančicu

| 7.9.2022. u 18:55h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrane utakmice osmine finala Kupa Županijskog nogometnog saveza.

U Nedeljancu je istoimeni domaćin pobijedio Polet iz Tuhovca 4:2, pri čemu je na poluvremenu rezultat bio 2:2. Hat - trick je ostvario Tomislav Medved, a jedan je gol za domaćina postigao Luka Modrić, dok su za momčad Poleta pogađali Dino Ratković i Denis Bartolec.

U Jalžabetu je istoimeni domaćin svladao Ivančicu rezultatom 4:0, s dva gola Nikole Horvata te po jednim Nikole Šobaka i Patrika Vitkovića.

Branitelj titule pobjednika Kupa varaždinski Varteks je s 9:0 svladao u Sesvetama Ludbreškim domaći Podravac Kitro, Hat- trick je ostvario Roko Ivančić, dva gola pridodao je Rok Horaček, a po jedan su gol postigli Fran Kukec,Tihomir Šoštarić, Karlo Mihoković i Saša Stojko.

Bednja je u Novoj Vesi pobijedila istoimenog domaćina rezultatom 6:1. Po dva gola postigli su Valerio Puškadija i Roberto Bregović,a po jednom su mrežu domaćina zatresli Filip Holi i Dominik Božak. Za domaće je strijelac bio Antonio Cvetko.

Novi Marof je na svom terenu bio bolji od Gore rezultatom 10:0, Hat-trick je postigao Josip Sabolić, dva gola je pridodao Karlo Pečnik. a po jedan su dali Luka Šantek, Sebastijan Štriga, Vedrn Brdar i Karlo Šilinić.

Podravina je na svom stadionu u Ludbregu s 3:2 svladala Slobodu iz Tužnog, golovima Hrvoja Kudumije, Marina Grđana i Patrika Šmrčeka, dok je oba gola za goste postigao Leon Slunjski.

Varaždinska Mladost je s 3:2 pobijedila u Selniku domaću Plitvicu. Sva tri gola za varaždinsku momčad postigao je Moris Kuhta, a za domaće strijelci su bili Leon Pujić i Dario Prlog.

U Hrastovskom je Zadrugar rezultatom 2:0 bio bolji od Drave Ajax. Strijelci su bili Sebastijan Huzjak i Igor Štimac.

Utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. listopada.