Filip Kukec, član Plivačkog kluba Barok, pobjednik „ Australiane“

| 9.10.2023. u 17:45h | Objavljeno u Sport

Sezona natjecanja za plivače Baroka započela je ovu subotu, nastupom na 18. Mitingu „Vidra“ u Zagrebu. Prijepodne su plivali početnici i mlađi kadeti, dok su u popodnevnom djelu nastupili kadeti, mlađi juniori, juniori.

Filip Kukec osvojio je 3. mjesto na 50m slobodno i 2. mjesto na 100m mješovito u kategoriji juniora. Izborio je i nastup u tradicionalnoj utrci „ Australiana“ gdje je plivalo 8 najbržih plivačica i plivača iz discipline 50m slobodno. Kukec je pobjedio u toj utrci i osvojo vrijednu nagradu.

Hana Ivanković osvojila je 1. mjesto na 100m mješovito u kategoriji juniorki, a Leona Juriša bila je 3. na 100m leđno u kategoriji juniorki.

Eva Cikač zauzela je 3. mjesto na 50m leptir u kategoriji juniorki, Luka Štumberger osvojio je 2. mjesto na 50m leptir u kategoriji juniora, a kadetska štafeta osvojila je 3. mjesto na 4x 50 slobodno u sastavu ( Tia Stojaković, Dina Cilar, Eva Đurasek, Tina Rogina).

Za Barok su plivali: Luka Štumberger, David Vizjak, Filip Kukec, Mihael Kolarek, Nino Petek, Karlo Petek, Aleksandar Fic, Jan Peremin, Nataniel Vukovac, Lovro Čalopa, Franjo Pavetić, Viktor Vizjak, David Jačmenica, Niko Sajko, Karlo Erdelja, Lovro Mlinarić, Matija Kocijan, Noa Gluhak, Fran Matuza, Maksim Putar, Andro Toplak, Borna Večerić, Tin Bedeković, Hana Ivanković, Leona Juriša, Maša Manojlović, Rina Rogina, Eva Cikač, Jana Marta Horvatić, Nera Cilar, Lara Đuras, Dina Cilar, Tia Stojaković, Ena Novoselec, Tina Rogina, Eva Đurasek, Helena Zadravec, Mila Mendaš, Paloma Pajić, Ramona Pečevski, Elin Ivančević, Helena Fic, Ana Šimunović i Zara Miklaušić.