Fight Club Kovačić ponovno u funkciji za trening rekreativaca Foto: F.C. Kovačić

Fight Club Kovačić ponovno u funkciji za trening rekreativaca

VV | 19.5.2020. u 10:00h | Objavljeno u Sport

U srijedu 13. svibnja odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite dozvoljeni je rad svim sportskim klubovima u zatvorenim prostorima uz poštivanje obaveznih mjera. Tako je i u Fight Clubu Kovačić počeo rad sa svim grupama.

Pošto se klub proteže na preko 400 metara kvadratnih a radi se u 8 grupa treninzi se bez problema održavaju uz poštivanje svih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uz obavezan popis svih osoba koje ulaze u prostor kluba, svakih nekoliko metara postavljeni dezificijenti, čiščenje odnosno dezificiranje svake sprave poslije upotrebe tu je i obavezna pauza od 13 do 14 sati zbog dezificiranja i prozračivanja kompletnog prostora.

Klub pruža sve uvjete za trening rekreativaca: teretana, dvorana za funkcionalan trening te naravno borilačke programe boks, kickboxing, savate, muay thai, ninjutsu, karate. Na raspolaganju su i doktor fizijatar Pavao Vlahek te psihoterapeut Nebojša Buđanovac. Prostorije kluba su otvorene svaki dan, a raspored programa može se pronaći na web stranici www.fightclub-kovacic.com.