Elitna liga: Novi Marof slavio protiv Razvitka, Ivančica svladala Polet (T) Foto: Martin Novosel/Ilustracija

Elitna liga: Novi Marof slavio protiv Razvitka, Ivančica svladala Polet (T)

vv | 26.10.2024. u 17:58h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana četiri susreta 11. kola Elitne lige. Novi Marof je pomalo neočekivano došao do uvjerljivog slavlja protiv Razvitka, pobijedili su momčad iz Čičkovine 4:0 na domaćem terenu. Svi golovi su pali u drugom poluvremenu. Vedran Brdar je bio strijelac pogotka za 1:0 u 51. minuti dok je preostala tri gola postigao jedan igrač, a to je bio Petar Hrebak koji je tresao mrežu gostiju u 61., 81. i 86. minuti susreta.

Trnje se pokazuje kao tvrd orah za momčadi iz gornjeg dijela tablice, nakon što su slavili protiv Poleta (T) u proteklom kolu na domaćem terenu, u ovom su remizirali 2:2 protiv Nedeljanca, također na domaćem terenu. Iako je susret puno bolje krenuo za goste koji su poveli 2:0 pogotcima Eda Žganca u 9. minuti i Petra Roga u 16. minuti, domaćin je izjednačio utakmicu golovima Adriana Skupnjaka u 86. minuti te Mateja Lipića u 88. minuti utakmice za konačnih 2:2 i podjelu bodova.

Nakon sedam poraza u nizu, Mladost Margečan je konačno došao do pobjede, druge u sezoni. Slavili su minimalnih 1:0 na gostovanju kod Plitvice (G). Jedini gol vrijedan tri boda pao je u prvom poluvremnenu, strijelac je bio Marget Piskač u 9. minuti susreta.

Ivančica se na domaćem terenu također veselila pobjedi protiv Poleta (T), slavili su s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na susretu pao je u 58. minuti kada je mrežu gostiju zatresao Dominik Božak. 

nedjelja, 27. listopad, 14:30 sati
Bednja - Jalžabet
Dubravka-Zagorac - Budućnost