Elitna liga: Mladost (M) upisala najuvjerljiviju pobjedu, poraz Bednje na domaćem terenu Foto: Martin Novosel

Elitna liga: Mladost (M) upisala najuvjerljiviju pobjedu, poraz Bednje na domaćem terenu

| 16.10.2022. u 18:29h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sve tri utakmice nedjeljnih susreta 9. kola Elitne lige, gosti su uzeli pobjede. Najuvjerljivije do pobjede je došla Mladost iz Margečana koja je na gostovanju kod Plitvice iz Gojanca slavila sa 3:0. Golove za goste su zabili Marget Piskač u 59. minuti susreta, te Marko Kovačić u 65. i 71. minuti susreta.

Polet iz Tuhovca je gostovala kod svog imenjaka iz Cestice i upisala 3:1 pobjedu. Polet (T) je poveo 2:0 golovima Denisa Bartolca u 11. i 20. minuti susreta, Polet iz Cestice je smanjio prednost Poleta iz Tuhovca pogotkom Matije Šenkiša u 45. minuti, ali je Polet (T) osigurao pobjedu u 88. minuti susreta pogotkom Ivana Vagjunca. Unatoč slavlju, Polet (T) je u utakmici ostao bez trenera na klupi koji je zaradio dva žuta kartona u 60. minuti susreta zbog prigovora sucu susreta.

Vodeću Bednju je u Beletincu iznenadio gost iz Nedeljanca upisavši 3:2 pobjedu. Nedeljanec je poveo u 22. minuti golom Petra Roga, Bednja je izjednačila u 33. minuti pogotkom Dominika Božaka, Emanuel Škvarić u 66. minuti donosi novo vodstvo gostiju, Jurica Hanžek povećava to vodstvo na 3:1 u 83. minuti, a Bednja je do kraja susreta samo uspjela smanjili prednost gostiju na 3:2 pogotkom Filipa Holija u 89. minuti susreta.