Elitna liga: Bednja odgodila susret u Vidovcu, navijač iz protesta pokazao golu stražnjicu Foto: Martin Novosel/Ilustracija

Elitna liga: Bednja odgodila susret u Vidovcu, navijač iz protesta pokazao golu stražnjicu

vv | 19.10.2024. u 18:12h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana dva susreta 10. kola Elitne lige. Razvitak je na domaćem terenu ugostio Dubravku Zagorac i slavio s uvjerljivih 5:0. Leo Tropšek je zabio prva dva gola za domaćina u 32. i 47. minuti, Matija Majetić je bio strijelac pogotka za 3:0 prednost Razvitka u 73. minuti, Nikola Valjak je bio strijelac za 4:0 u 78. minuti, dok je konačnih 5:0 postavio Dario Šincek u 90. minuti utakmice.

Mladost (M) je na domaćem terenu izgubila 3:0 protiv Ivančice. Ivančica je došla u vodstvo već u 16. minuti susreta autogolom Davida Šprema, na 2:0 je povisio Dominik Božak golom iz kaznenog udarca u 69. minuti, dok je isti igrač postigao i gol za konačnih 3:0 u 76. minuti susreta.

Utakmica je imala i jedan "zanimljiv" trenutak. Naime, tijekom izvođenja kaznenog udarca Dominika Božaka u 69. minuti, jedan domaći navijač iz protesta prema zapisniku delegata "skida hlače i gaće te pokazuje stražnjicu iza gola izvan ograđenog dijela".

Čini se da to nije omelo Božaka u izvođenju najstrože kazne, s obzirom na to da je postigao gol.

Sutra je trebao biti na rasporedu derbi susret između petoplasirane Budućnosti i drugoplasirane Bednje, ali je zbog priprema za nadolazeći susret osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa protiv Rijeke taj susret na zahtjev Bednje odgođen za neki drugi termin.

nedjelja, 20. listopad, 15:30 sati
Trnje - Polet (M)
Nedeljanec - Novi Marof
Budućnost (V) - Bednja ODGOĐENO
Jalžabet - Plitvica