Ekipa ŽOK Ivanec osvojila naslov prvakinja Hrvatske u mini odbojci, u maloj odbojci brončane

| 4.4.2022. u 12:43h | Objavljeno u Sport

Dvije mlade ekipe Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec sudjelovale su na Prvenstvu Hrvatske u mini i u maloj odbojci koje je održano u Zadru, a naslov prvaka Hrvatske i zlatnu medalju osvojila je ekipa ŽOK Ivanec godište 2011., u mini odbojci, pobijedivši u finalu ekipu OK Olimpik Zagreb sa 2:1 u setovima

Ekipa ŽOK Ivanec godište 2009. je u maloj odbojci zauzela treće mjesto i osvojila brončanu medalju i to pobjedom nad ekipom ŽOK Ferivi Višnjevac sa 2:0 u setovima.

Ekipa ŽOK Ivanec je u mini odbojci u polufinalu pobijedila OK Dinamo Zagreb s 3:0 u setovima ,dok je u maloj odbojci ŽOK Ivanec izgubio utakmicu od HAOK Mladost iz Zagreba s 1:2 u setovima (10:25,25:15,19:25).

Ovaj vrijedan uspjeh potvrda je stručnog i kvalitetnog rada u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec koji je dostojno prezentirao Grad Ivanec i Varaždinsku županiju.

U mini odbojci treće mjesto zauzela je ekipa ŽOK Trogir pobjedom nad OK Dinamo Zagreb s 2:0 , dok je u maloj odbojci naslov prvaka Hrvatske osvojila ekipa OK Split koja je u finalu svladala HAOK Mladost Zagreb sa 2:1 u setovima .