Hrvač Vindije Andrija Gužvinec na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja u Sarajevu

Dva zlata i srebro hrvačima Vindije na međunarodnom turniru u Sarajevu

| 7.4.2019. u 12:28h | Objavljeno u Sport

Hrvači varaždinske Vindije bili su aktivni tijekom vikenda. Dvojica juniora nastupila su na međunarodnom Trofeju Jadrana u Poreču, turniru najviše kategorije, na kojem je Petar Runac u kategoriji do 97 kilograma, zbog ozljede desnog koljena, bio primoran predati svoju drugu na turniru. Sebastijan Petrač ostao je bez plasmana u kategoriji do 82 kilograma.

Sedmero članova Vindije nastupilo je na jučerašnjem međunarodnom turniru za dječake i kadate u Sarajevu koji se u organizaciji Hrvačkog kluba Bosna održao u dvorani Zetra. Okupio je 180 hrvača iz 30 klubova iz Rumunjske, Ukrajine, Crna Gore,Makedonije, Srbije, BiH i Hrvatske.

Prvo je mjesto osvojio dječak Andrija Gužvinec u kategoriji do 54 kilograma,dok je Ivan Bedeković kod kadeta do 80 kilograma bio  srebrni. Kod dječaka Chris Benček je izgubio meč za treće mjesto u kategoriji do 44 kg kilograma, kadet Luka Fajfarić je u kategoriji  do 55 kilograma ostao bez plasmana,baš kao i dječaci Fran Kipa i Tin Mežnarić do 48 kilograma.

Hrvačica Vindije Victoria Vrdoljak je u sastavu hrvatske reprezentacije osvojila zlatnu medalju kod kadetkinja do 65 kilograma.