Druga ŽNL: Mladost (S) je slavila protiv Klenovnika i preuzela drugo mjesto Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Mladost (S) je slavila protiv Klenovnika i preuzela drugo mjesto

| 23.5.2021. u 22:00h | Objavljeno u Sport

I dok je Zadrugar svega tri kola udaljen od osvajanja titule, puno neizvjesnija će biti borba za drugo mjesto, gdje se sada nalazi Mladost (S) koji je pobijedio danas protiv Klenovnika s 3:1.

Zoran Brlek je zabio prvi gol za Mladost (S) u 9. minuti, dok je na 2:0 i 3:0 povisio Dario Prlog golovima u 13. i 32. minuti susreta, dok je na 3:1 u 45. minuti susreta smanjio Drago Oštarjaš.

Mladosti (S) je preuzimanje drugog mjesta omogućio poraz Orača na svom terenu protiv Razvitka 3:0. Prvi gol su gosti zabili u 6. minuti susreta, a strijelac je bio Denis Božić, Goran Klekar je zabio gol za 2:0 u 50. minuti susreta iz kaznenog udarca, dok je konačnih 3:0 postavio Željko Jug u 80. minuti susreta. Razvitku je put do pobjede olakšan nakon što je Matija Telebar dobio isključenje izravnim crvenim kartonom u 33. minuti susreta jer je radio prekršaj na protivničkom igraču u izglednoj prilici za gol.

U ostalim susretima, Dinamo 01 je izgubio na domaćem terenu protiv Lepoglave 3:2, Nova Ves je slavila na gostovanju kod Rudara 47 s 2:1, Mladost (VT) je slavila protiv Novakovca s 3:0, dok je Bukovčan izgubio kod kuće protiv Radničkog 4:1, a šemovečka Mladost i Podravac Kitro su odigrali remi 1:1.