Druga ML Sjever: Varteks odustao od natjecanja, pobjede Vindije i Ivančice Foto: Martin Novosel

Druga ML Sjever: Varteks odustao od natjecanja, pobjede Vindije i Ivančice

VV | 22.1.2023. u 10:19h | Objavljeno u Sport

- Zbog ozljeda i prestanka igranja nekih igrača, odustajemo od daljeg natjecanja seniora u A2 ligi. Pratite daljnji rad i utakmice naših mlađih kategorija - kratko je jučer  Košarkaški klub Varteks obavijestio svoje pratitelje na Facebook stranici.

Zbog odustajanja Varteksa, jučer se nije odigrala utakmica u kojoj je Graberje trebalo biti domaćin susretu Varteksa i Vedija. Vediju je upisana 20:0 pobjeda bez borbe, a jednako tako će do kraja prvenstva biti upisane pobjede svim protivnicima Varteksa prema rasporedu.

- Ako je klub odigrao polovicu ili više od polovice utakmica u natjecanju iz kojeg se isključuje, te odigrane utakmice registriraju se postignutim rezultatima, dok se preostale utakmice do kraja natjecanja registriraju rezultatom 20:0 - stoji u priopćenju povjerenika Druge ML Sjever.

Ova vijest je zasjenila činjenicu da se odigralo 12. kolo Druge ML Sjever u kojem su Vindija i Ivančica upisali pobjede. Vindija je slavila s uvjerljivih 87:60 kod Virke iz Virovitice, dok je Ivančica na domaćem terenu slavila s uskih 78:76 protiv Petra Zrinskog. 

U sljedećem, 13. kolu, Ivančica će biti domaćin Bjelovaru, dok će prvoplasirana Vindija na domaćem terenu igrati derbi susret protiv drugoplasiranog Podravca iz Virja.