Domagoj Drožđek u konkurenciji je za sastav na današnjem susretu sa Slaven Belupom Foto: Dražen Novosel

Drožđek uoči Slaven Belupa: Olakotna okolnost je što neće igrati Krstanović

| 28.2.2020. u 10:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Pobjedom Lokomotive nad Interom u Zaprešiću s 2:0 jučer je počelo 24. kolo HT Prve lige. Momčad Varaždina, kojoj u nastojanju da zadrži prvoligaški status, ide u prilog rezultat nadmetanja u Zaprešiću, danas će u 17 sati biti gost Slaven Belupa u Koprivnici.

Kao što je najavljeno na jučerašnjem susretu s novinarima iz kadra za današnje bi nadmetanje trebala izostati samo braća Glavina, Denis i Dominik, zbog ozljeda, dok bi ostali trebali konkurirati za vrlo bitan susret u Koprivnici.

- Iz dana u dan izgledamo sve bolje, što se već vidjelo u drugom poluvremenu susreta s Lokomotivom, kada se potvrdilo koliko smo jaki u ogledu s kvalitetnim sastavom. Trudimo se iz dana u dan iz treninga u trening da budemo sve bolji. Olakotna okolnost za nas je u činjenici da u momčadi Slaven Belupa. zbog žutih kartona. neće biti Krstanovića, s kojim sam igrao pola godine u Lokomotivi i o njemu mogu reći sve najbolje. Što se tiče Slaven Belupa uvijek su neugodni, u sredini tablice, a morat ćemo dati sve od sebe da bi ih danas pobijedili - rekao je napadač Varaždina Domagoj Drožđek u najavi današnjeg susreta.