Vodstva klubova na jučerašnjem sastanku na Poljudu Foto: HNK Hajduk

Dogovoren nastavak suradnje između HNK Hajduk i NK Varteks

Varaždinske vijesti/ HNK Hajduk | 27.6.2019. u 10:19h | Objavljeno u Sport

Na Poljudu je jučer održan sastanak vodstva HNK Hajduk i njihovih partnera NK Varteks iz Varaždina na kojem je dogovoreno produljenje poslovno-sportske suradnje dvaju klubova, objavljeno je na službenom portalu HNK Hajduk. Ugovor o poslovno-sportskoj suradnji Hajduk je s Varteksom potpisao u lipnju 2017. godine, a ugovor je istekao jučer, zbog čega je novoizabrano vodstvo varaždinskog kluba pozvano na Poljud kako bi se dogovorio nastavak suradnje.

Osim skorog potpisivanja ugovora dogovoren je i niz zajedničkih aktivnosti u narednom periodu, od posjeta mlađih generacija NK Varteks Hajduku i Splitu, do aktivne pomoći Bijelih u promociji Varteksa pa sve do nove prijateljske utakmice između dva prijateljska kluba. Posljednja prijateljska utakmica odigrala se na Poljudu u siječnju 2018. godine, a do novog susreta bi trebalo doći u bliskoj budućnosti.

U ime Hajduka sastanku su nazočili predsjednik Uprave Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović te voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Krešimir Gojun, a u ime Varteksa predsjednik Uprave Siniša Fučkar, dopredsjednik Nikolaj Popović, član Izvršnog odbora Aleksandar Marić i tajnik Mladen Vuradin.

- Odazvali smo se na poziv HNK Hajduk nakon što je prošlog mjeseca izabrana nova Uprava NK Varteks kako bismo dogovorili nastavak suradnje između dva kluba. Jako smo zadovoljni sastankom i dosadašnjom suradnjom te se posebno radujemo novom prijateljskom susretu Hajduka i Varteksa - rekao je predsjednik Uprave NK Varteks Siniša Fučkar, a prenosi službeni portal HNK Hajduk