Disciplinski sudac Treće NL Sjever odlučio o kaznama za incident na susretu između Dinama i Varteksa u Predavcu Foto: screenshot YouTube

Disciplinski sudac Treće NL Sjever odlučio o kaznama za incident na susretu između Dinama i Varteksa u Predavcu

Varaždinske vijesti | 12.9.2024. u 09:09h | Objavljeno u Sport

Disciplinski sudac Treće NL Sjever Ivan Bračko donio je odluke o kaznama za incident koji se dogodio u završnici susreta 4. kola prošle nedjelje u Predavcu, a gdje su igrali domaći Dinamo i varaždinski Varteks.

Kako je u izvješću s utakmice naveo delegat susreta Robert Špiranec iz Virovitice utakmica je bila fer i korektna do samog kraja kada dolazi do incidenta.

Naime, nakon komešanja na tribini gdje su bili gostujući navijači do tribine dolazi domači igrač br. 6. (Jozo Filjić) koji preskače ogradu i fizički se obračunava sa gostujućim igračima, naveo je delegat susreta u izvješću o utakmici.

Odlukom disciplinskog suca Treće NL Sjever, a koja je objavljena u najnovijem broju Glasnika HNS-a Središa Sjever temeljem čl.66. st.4. DP HNS suspendira se igralište NK „Dinamo Predavac“ , a u svezi nereda iz čl.66.st.1. DP HNS na utakmici 4. kola Treće NL Sjever, NK „Dinamo“ – NK „Varteks“, do okončanja postupka.

Suspendira se igrač Filjić Jozo (149032) NK „Dinamo Predavac“, zbog počinjenja prekršaja iz čl.60. st.1. DP HNS do okončanja postupka.

U svezi rečenih disciplinskih postupaka traže se dopunska očitovanja od Filjić Jozo (149032) – oko događaja koji se dogodio u 90+1 min. utakmice 4. kola i povjerenika za sigurnost Sudaš Dražen (Comet ID 1210850) – oko događaja koji se dogodio u 90+1 min. utakmice 4. kola.