Dinamo 01 svladao Rudara 47 s 2:1, pobjeda stigla u prvoj minuti sudačke nadoknade

| 18.4.2021. u 10:28h | Objavljeno u Sport

U subotnjoj utakmici 16. kola Druge županijske nogometne lige, Dinamo 01 je svladao goste iz Donjeg Ladanja, Rudara 47 s 2:1.

Dinamo 01 je poveo golom u 17. minuti Tihomira Sinkovića, dok je Rudar 47 izjednačio rezultat na 1:1 golom Bojana Hercega u 32. minuti susreta, dok je 90+1 minuti Dinamo 01 ipak na kraju slavio golom iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Marko Hajec.

Utakmicu je odredilo isključivanje gostujućeg golmana Bernarda Mikaca u 70. minuti susreta, nakon kojeg su oba trenera dobila javne opomene, Mladen Žunko na klupi domaćina, Dejan Car na klupi gostiju u 72. minuti. U zapinsiku su suci također napomenuli da ih je igrač gostujuće momčadi Igor Glavica, koji nije mogao igrati ovaj susret zbog disciplinske kazne, van terena vrijeđao psovkama pa ga vjerojatno čeka još jedna kazna od strane ŽNS-a Varaždin.

U današnjim utakmicama, sastaju se Podravac Kitro i Razvitak, Novakovec i Radnički, Nova Ves i Zadrugrar, Lepoglava i Polet (M), Klenovnik i Bukovčan, Mladost (Š) i Orač te Mladost (S) i Mladost (VT).

Sve utakmice počinju u 17 sati.

Označeno u