Dinamo 01 pobijedio Novakovca, Podravac Kitro spasio se poraza u sudačkoj nadoknadi Foto: Martin Novosel

Dinamo 01 pobijedio Novakovca, Podravac Kitro spasio se poraza u sudačkoj nadoknadi

VV | 21.5.2022. u 20:39h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnjim susretima 24. kola Druge ŽNL, Dinamo 01 je na domaćem terenu slavila protiv Novakovca sa 4:1, dok je Podravac Kitro remizirao 2:2 protiv Nove Vesi.

Dinamo 01 je poveo golom Petra Matulića u 16. minuti, Valentino Mlinarić je u 38. minuti susreta izjednačio na 1:1, ali je nakon toga Luka Levatić hat-trickom presudio u korist svoje momčadi Dinama 01, a golove je zabio u  58., 72. i 78. minuti susreta. Vrijedi spomenuti da je Dinamo 01 stigao do pobjede unatoč tome što su od 55. minute igrali s igračem manje jer je Nikola Levatić isključen zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 37. minuti zbog preoštrog starta i drugog u 55. minuti također zbog preoštrog starta.

Podravac Kitro remizirao s Novom Vesi u susretu koji je lako mogao izgubiti. Antonio Cvetko je gostima donio prednost u 3. minuti susreta, Mladen Vađunec je u 62. minuti susreta izjednačio iz kaznenog udarca, Benjamin Jovan u 81. minuti je gostima ponovno donio vodstvo, ali je Mladen Vađunec svojim drugim golom iz kaznenog udarca (igranje rukom u kaznenom prostoru) ipak spasio Dinamo 01 od poraza. 

Novoj Vesi je u 90+1 minuti isključen Nikola Tomiša zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 52. minuti zbog povlačenja protivničkog igrača za dres i drugi u 90.+1. minuti zbog namjernog igranja rukom u kaznenom prostoru domaćina.

Sutra su na rasporedu utakmice Orača i Mladosti (VT), Dinama (B) i Lunjkovca, Razvitka i Poleta (M), Radničkog i Podravca (SV) te Mladosti (Š) i Lepoglave. Sve utakmice će se igrati u 17 i 30 sati.